Despre Noi

DAIGORO S.R.L. a fost înființată în anul 2005, an în care am decis să deschidem un magazin de haine Second Hand.

Magazinul s-a transformat încet în mai multe magazine, venind momentul să ne ocupăm și de sursa de marfă, deoarece au apărut sincope în fluxul de aprovizionare din cauza dezvoltării continue.

Am deschis depozitul în anul 2006 și am făcut pași mici și normali ca în orice activitate de care te ocupi cu toată seriozitatea.

Am trecut examenul comercial și am ajuns la o capacitate onorabilă de produse procesate prin depozitul nostru.

Suntem o firmă care are ca obiect principal de activitate IMPORTUL, SORTAREAȘI VANZAREA hainelor și încălțămintei second hand, achizitionată atent din regiunile bogate ale Germaniei și Olandei.

Ne aflăm permanent într-un proces continuu de îmbunătățire a fluxului de marfă și a modului cum aceasta este sortată și distribuită.

Ne desfașurăm activitatea pe o platformă industrială a municipiului Buzău, având în folosință 5500 mp. de hale industriale în care ne desfășurăm activitățile de sortare, ambalare și depozitare.

În fiecare zi a săptămânii, propria noastră flotă de camioane aduce în țară marfă care urmează să fie atent sortată pe grupe de produse și pe categorii de calitate.

Fluxul de producție este făcut astfel încât să putem pune în valoare fiecare produs în parte.

Hainele nu se sortează singure, hainele vorbesc, hainele te căută doar să vrei să le găsești.